Andrei Năstase

PPDA a depus actele la CEC pentru a participa la alegeri: Cine este în listă

207
Partidul Platforma Demnitate și Adevăr, în frunte cu Andrei Năstase, a depus astăzi documentele la Comisia Electorală Centrală pentru a se înregistra în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

CHIȘINĂU, 24 mai – Sputnik. Partidul Platforma Demnitate și Adevăr este al 9-lea concurent electoral care a depus actele la Comisia Electorală Centrală.

Primul pe lista Platformei DA este Andrei Năstase, urmat de Alexandru Slusari, Igor Munteanu, Dinu Plîngău, Inga Grigoriu, Liviu Vovc, Maria Ciobanu, Ion Terguță, Stela Macari, Iana Stanțieru, Constantin Boeștean, Chiril Moțpan, Vasile Năstase, Angela Aramă, dar și alții. 

"Sunt oameni integri, profesioniști și au demonstrat că pot livra rezultate bune pentru cetățenii țării. Veți găsi în listă colegii din Parlament, colegi din teritoriu, primari, consilieri, oameni din diasporă, reprezentanți ai segmnentelor sociale, fermieri, mediul academic, medici. Avem și sprijinul altor politicieni", a declarat Andrei Năstase.

În data de 14 mai a început perioada în care pot fi prezentate documentele pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. În prima zi, șase partide și blocuri au făcut acest lucru. Peste patru zile, a depus actele Mișcarea Profesioniștilor „Speranţa - Надежда”, iar în data de 20 mai s-au înregistrat deputații Partidului Democrat. 

Potrivit regulamentului, CEC are la dispoziţie şapte zile pentru a oferi un răspuns solicitanţilor. Candidații la alegeri pot depune actele la sediul CEC până în data de 11 iunie 2021. Perioada electorală pentru alegerile parlamentare anticipate a început pe data de 5 mai. Comisia Electorală Centrală a aprobat lista partidelor politice, formată din 53 de formațiuni, care pot participa la scrutinul electoral.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

207
Tagurile:
partide, alegeri
Tematic
Cu cine va face PAS bloc electoral: Năstase sau Usatîi
Politolog: De ce partidul lui Năstase a pierdut teren în fața formațiunii PAS
Dezbateri Donald Trump și Joe Biden

Putin a explicat care este deosebirea dintre Biden și Trump

168
(reînnoit 22:15 12.06.2021)
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a vorbit despre deosebirile dintre Joe Biden și Donald Trump.

CHIȘINĂU, 12 iun - Sputnik.  Președintele rus Vladimir Putin a declarat într-un interviu pentru postul american de televiziune NBC că actualul președinte american Joe Biden este radical diferit de predecesorul său, Donald Trump.

Potrivit postului TV, Putin a spus că Biden "este radical diferit de Trump, deoarece președintele Biden este un politician de carieră. El și-a petrecut aproape întreaga viață de om matur în politică".

Comparându-l pe Biden cu predecesorul său Donald Trump, Putin a menționat că „este o persoană complet diferită, există avantaje și dezavantaje în acest sens, dar sper că nu vor exista acțiuni impulsive din partea actualului președinte”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

168
Tagurile:
Biden, Trump, Putin
Tematic
Putin a comentat declarația scandaloasă a lui Biden la adresa sa


Загрузка...

Marea Britanie, Cornwall - liderii lumii pozează pentru fotografia de grup la G7