Mariana Durleșteanu

Durleșteanu sparge tăcerea: Iată ce le răspunde cârcotașilor

1074
(reînnoit 09:51 18.03.2021)
Maria Durleșteanu a anunțat ce și-ar fi dorit să facă dacă ar fi condus Guvernul și care este motivul deciziei sale de a renunța la oferta socialiștilor.

CHIȘINĂU, 18 mart – Sputnik. Maria Durleșteanu a scris în această dimineață pe pagina sa de Facebook că și-a dorit un Guvernul tehnocrat, fără oameni din fracțiuni, similar cu fostul Executiv de la București condus de Cioloș. Totodată, ea spune că a acceptat invitația PSRM pentru ca sunt 37 de mandate și nu 15 "pokemoni". În același timp, Durleșteanu le răspunde deputaților Pavel Filip și Andrian Candu la acuzațiile pe care i le-au adus. 

”Eu știu că prin voința politică și asumare de răspundere se pot face lucruri bune, dar aceasta nu există in Moldova cu regret, doar interese personale și de clan”, a conchis fostul candidat la funcția de premier.

Amintim că miercuri Mariana Durleșteanu a anunțat că nu mai acceptă să fie desemnată în calitate de candidat al majorității parlamentare PSRM - Pentru Moldova la funcția de premier. Ea a scris într-o postare pe pagina sa de Facebook că își retrage candidatura de la funcția de premier pentru că nu vrea ca numele și reputația ei să fie folosite pentru reglări de conturi între clanurile politice.

A doua zi, deputatul socialist Vlad Batrîncea a declarat că Mariana Durleșteanu a renunțat să mai candideze la funcția de prim-ministru din motiv că s-au făcut presiuni asupra ei. Socialistul nu a precizat cine și cum anume a presat-o, dar a menționat că va aduna probe concludente și va reveni ulterior cu detalii referitor la acest caz.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

1074
Tagurile:
Guvern, politică, Mariana Durleșteanu
Tematic
Batrîncea: Durleșteanu a fost presată ca să renunțe la candidatura de premier
Unde se află acum Durleșteanu și ce spune Dodon despre gestul ei
Vladimir Putin

Cum au apreciat britanicii reacția lui Putin la declarația scandaloasă a lui Biden

247
(reînnoit 08:28 13.06.2021)
Britanicii au apreciat răspunsul lui Putin cu privire la declarația scandaloasă a președintelui SUA împotriva sa.

CHIȘINĂU, 13 iun - Sputnik. Cititorii Daily Mail au comentat interviul lui Vladimir Putin acordat postul american de televiziune NBC.

În timpul discuției cu  moderatorul, președintele rus a menționat că nu a fost surprins de declarația scandaloasă a lui Joe Biden împotriva sa și că deja s-a obișnuit cu atacurile din toate părțile.

"Îmi place modul în care Putin a râs de Obama, iar acum râde de Biden. Ei doar îl amuză. Lui nu-i pasă ce crede Biden și, la drept vorbind, nuci restul lumii ”- a declarat utilizatorul cu numele de Facts Not Optional.

"Putin nu tolerează insultele și își apără țara, liderii noștri ar putea învăța de la el", a spus smithp1.

"Biden este un bătrân incoerent luat derâdere, nu poate critica pe nimeni", a menționat UkiwiK.

"Eu îl cred pe Putin. Biden este un mincinos fără suflet. Se pare că face în mod liber afirmații șocante, dar de fapt nu poate formula nici măcar o frază", a scris Having my say.

”Putin este un om deștept și își alege cu grijă cuvintele, spre deosebire de Biden și cei de genul său”, au rezumat utilizatorii.

În martie, președintele SUA a răspuns afirmativ la întrebarea dacă îl considerat pe Putin ucigaș și a amenințat Moscova cu răzbunare pentru intervenția în alegeri. Liderul rus, la rândul său, i-a urat sănătatea omologului american.

Comentând afirmațiile lui Biden, Putin i-a urat sănătate și și-a amintit vorba din copilărie: “Cine zice, acela este”. El a menționat că nu este o simplă glumă, ci o expresie cu sens. Potrivit lui, în istoria fiecărui popor și fiecărui stat există multe evenimente grave, dramatice și sângeroase și “atunci când îi apreciem pe mulți oameni sau când apreciem alte state, popoare, întotdeauna privim ca într-o oglindă”, “întotdeauna ne vedem pe noi înșine”, “întotdeauna proiectăm pe altă persoană ceea ce reprezintă în esență”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

247
Tagurile:
Biden, Putin, britanici
Tematic
Putin a explicat care este deosebirea dintre Biden și Trump


Загрузка...
Dezbateri Donald Trump și Joe Biden

Putin a explicat care este deosebirea dintre Biden și Trump

299
(reînnoit 22:15 12.06.2021)
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a vorbit despre deosebirile dintre Joe Biden și Donald Trump.

CHIȘINĂU, 12 iun - Sputnik.  Președintele rus Vladimir Putin a declarat într-un interviu pentru postul american de televiziune NBC că actualul președinte american Joe Biden este radical diferit de predecesorul său, Donald Trump.

Potrivit postului TV, Putin a spus că Biden "este radical diferit de Trump, deoarece președintele Biden este un politician de carieră. El și-a petrecut aproape întreaga viață de om matur în politică".

Comparându-l pe Biden cu predecesorul său Donald Trump, Putin a menționat că „este o persoană complet diferită, există avantaje și dezavantaje în acest sens, dar sper că nu vor exista acțiuni impulsive din partea actualului președinte”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

299
Tagurile:
Biden, Trump, Putin
Tematic
Putin a comentat declarația scandaloasă a lui Biden la adresa sa


Загрузка...

OMS schimbă macazul: Ce spune despre proveniența coronavirusului