Cabinetul de Miniștri,

Guvernul se întrunește în ședință: Cele mai importante subiecte pe ordinea de zi

316
Premierul Republicii Moldova, Ion Chicu, prezidează astăzi ședința Cabinetului de Miniștri. Iată care sunt cele mai importante subiecte incluse pe ordinea de zi.

CHIȘINĂU, 25 mart - Sputnik. Miniștrii se întrunesc astăzi în ședință. Pe ordinea de zi se regăsesc mai multe subiecte importante.

Printre acestea sunt: aprobarea principiilor de subvenționare în agricultură; aprobarea modificărilor la Codul Penal al Republicii Moldova; modificarea anexelor nr. 3 și nr. 5 la Regulamentul privind modalitatea de calculare a pensiilor și modalitatea de confirmare a stagiului de cotizare pentru stabilirea pensiilor; modificarea Hotărârii Guvernului cu privire la modul de aplicare a facilităților fiscale și vamale aferente realizării proiectelor de asistență tehnică și investițională în derulare, care cad sub incidența tratatelor internaționale; aprobarea proiectului de lege privind instituirea Medaliei comemorative „75 de ani de la victoria în cel de-al Doilea Război Mondial”

La fel, miniștrii vor examina și aprobarea Avizului la proiectul de lege privind modificarea articolului 5 din Legea nr. 947/1996 cu privire la Consiliul Superior al Magistraturii, dar și alte proiecte. Ordinea de zi completă a guvernului poate fi văzută aici.

 

316
Tagurile:
proiecte, ordine de zi, Guvern, ședință
Тема:
Guvernul Moldovei - știri de ultimă oră, proiecte, reforme (212)
Tematic
Chicu: Ce se va întâmpla în Moldova dacă cetățenii nu vor executa deciziile autorităților


Загрузка...