Semințe

Magazinele de semințe și de piese de schimb pentru utilajul agricol își reiau programul

145
(reînnoit 13:09 19.03.2020)
De săptămâna viitoare își vor relua programul magazinele agricole, precum și magazinele specializate în comercializarea pieselor de schimb pentru tehnică și utilaj agricol.

CHIȘINĂU, 19 mart - Sputnik. Magazinele agricole își vor relua activitatea din 23 martie, urmare a deciziei Comisiei pentru Situații Excepționale.

Pentru că suntem în pragul campaniei agricole de primăvară, își vor relua activitatea magazinele agricole specializate în comercializarea semințelor, produselor de uz fitosanitar, furajelor și altor materii prime și produse necesare în procesul tehnologic și operațional al producătorilor agricoli și al companiilor din industria alimentară.

Potrivit deciziei făcute publice de premierul Ion Chicu și mediatizată de Ministerul Agriculturii, din 23 martie va fi reluată și activitatea de comerț cu amănuntul a magazinelor specializate în comercializarea pieselor de schimb și altor produse conexe serviciilor de deservire tehnică a unităților de transport și utilajului agricol.

Premierul Ion Chicu a subliniat la un briefing că este necesar ca magazinele menționate să funcționeze, dar că acestea trebuie să presteze servicii „cu maximă securizare, în unități comerciale separate și specializate”.

145
Tagurile:
magazine, lucrari agricole
Tematic
Ce este permis și ce rămâne interzis: Lista integrală a măsurilor anunțate aseară de Chicu
Ion Chicu a anunțat anularea unor restricții din 23 martie: Care sunt acestea - Video
Ce produse caută oamenii în farmaciile din Chișinău - cum se vând măștile medicinale


Загрузка...