Ministerul Economiei și Infrastructurii

Cine este noul ministru al Economiei și Infrastructurii

145
(reînnoit 19:04 17.03.2020)
Ministerul Economiei și Infrastructurii are un nou conducător. Acesta a preluat funcția de la Anatol Usatâi.

CHIȘINĂU, 17 mart – Sputnik. Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, l-a prezentat ieri angajaților Ministerului Economiei și Infrastructurii pe noul ministru Sergiu Răilean.

„Urmează o perioadă dificilă, de aceea trebuie să ne consolidăm forțele și să depunem eforturi maxime pentru a depăși toate provocările și a livra cetățenilor noștri rezultate concrete”, a menționat Chicu.

Noul ministru a menționat că în pofida tuturor greutăților, Ministerul Economiei și Infrastructurii va identifica soluții pentru a obține rezultate imediate, atât în interesul cetățeanului, cât și pentru mediul de afaceri.

În 2006, Răilean a ocupat funția de director financiar la „Tutun-CTC”. În 2011 a fost numit în funcţia de Director general al Întreprinderii de Stat „Centrul Resurselor Informaţionale de Stat „Registru”, instituție care era în subordinea Ministerului Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor condus atunci de Pavel Filip. A ocupat și funcția de director al Agenţiei Servicii Publice în 2017. La 25 iulie, 2019 a fost demis de Guvernul Maia Sandu.

145
Tagurile:
Ministerul Economiei, ministrul Economiei


Загрузка...