Dodon, vizită în raionul Dubăsari

Președintele Dodon, vizită în raionul Dubăsari

83
(reînnoit 19:21 13.02.2020)
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anunțat pe pagina sa de Facebook că continuă să efectueze vizite în teritoriu, iar astăzi a fost în raionul Dubăsari.

CHIȘINĂU, 13 feb – Sputnik. În cadrul aceste deplasări, șeful statului și-a propus să viziteze agenți economici, o grădiniță, veterani ai războiului, familii longevive și cu mulți copii, să discute problemele existente cu conducerea raionului, primarii și consilierii raionali, cu oamenii din localitate.

Primul popas l-a făcut în satul Pârâta, unde a văzut terenul pe care urmează să fie amplasată o subzonă a Zonei Economice Libere ”Bălți”.

"Este un proiect ambițios, care presupune crearea a circa 3000 de locuri noi de muncă și atragerea investitorilor în vederea modernizării infrastructurii și construcției unităților de producție pentru închiriere de către rezidenții subzonei", a scris Dodon pe Facebook.

El a mai spus că a salutat intențiile autorităților locale și ale administrației ZEL ”Bălți”, exprimându-și încrederea că acest proiect va contribui substanțial la dezvoltarea social-economică a regiunii.

83
Tagurile:
Igor Dodon, Dodon, vizită, Dubasari


Загрузка...