Ion Chicu

Guvernul se întrunește în ședință: Ce vor aproba miniștrii

132
(reînnoit 10:24 04.12.2019)
Astăzi, Cabinetul de miniștri urmează să desemneze reprezentanţii Guvernului în Parlament şi la Curtea Constituţională. Ce alte chestiuni sunt incluse pe ordinea de zi.

CHIȘINĂU, 4 dec – Sputnik. Cabinetul de Miniștri se întrunește astăzi în ședință. Pe ordinea de zi sunt incluse 14 chestiuni, printre care desemnarea reprezentanților Guvernului în Parlament și la Curtea Constituțională.

Tot în ședința de astăzi urmează să aprobe și să prezinte Parlamentului spre examinare, inițiativa legislativă care are ca obiect de reglementare modificarea prevederilor Legii cu privire la Procuratură.

Alexandru Tănase, despre noul procuror general: Nu va fi niciodată ”omul” cuiva>>>

Este vorba de modalitatea de numire a Procurorului General, precum și de modificarea normelor Codului electoral privind, în esență, posibilitatea demiterii Procurorului General pe calea referendumului republican. În acest sens, se propune alegerea și demiterea Procurorului General de către cetățeni, prin sufragiu universal, egal, secret, direct și liber exprimat.

Care sunt sugestiile investitorilor străini pentru Guvernul Chicu>>>

Tot astăzi, miniștrii vor iniția negocierile și vor aproba semnarea Memorandumului de înțelegere dintre Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare cu privire la faza I a proiectului „Progresul cu privire la acoperirea universală cu servicii de sănătate în Moldova”.

132
Tagurile:
Ordinea de zi, ședința Guvernului, Guvernul


Загрузка...