Întrevedere cu Președintele Republicii Moldova, domnul Igor Dodon

Dodon către Iohannis: România și Moldova, cât mai departe de false dezbateri geopolitice

187
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a expediat un mesaj de felicitare lui Klaus Iohannis, care duminică a câștigat cel de-al doilea mandat în funcția de președinte al României.

CHIȘINĂU, 25 nov - Sputnik. Președintele Igor Dodon a publicat pe pagina sa de Facebook mesajul de felicitare adresat lui Klaus Iohannis.

"Vă adresez felicitări cu ocazia realegerii în funcția de președinte al României și vă doresc mult succes în îndeplinirea importantelor responsabilități care vă revin. Românii au făcut o alegere importantă și pentru Republica Moldova, prin mandatul pe care vi l-au încredințat, și am toată încrederea că veți continua să contribuiți activ la buna conlucrare dintre țările noastre", a afirmat Igor Dodon.

"Republica Moldova apreciază contribuția Dumneavoastră și a românilor la evoluția sa europeană, dar și sprijinul constant acordat prin mai multe proiecte importante pentru dezvoltarea țării noastre. Îmi doresc ca în acest nou mandat al Dumneavoastră să reușim împreună să ținem România și Republica Moldova cât mai departe de false dezbateri geopolitice, dar în același timp, să reușim să apropiem cât mai mult cetățenii noștri și să lucrăm pentru bunăstarea lor", i-a mai scris Igor Dodon lui Klaus Iohannis.

"Republica Moldova rămâne o țară angajată pe calea reformelor, o țară care în același timp își dorește să contribuie la întărirea securității în regiune, împreună cu România și Ucraina", a conchis Igor Dodon.

Duminică a avut loc turul doi al alegerilor prezidențiale din România, în care președintele în exercițiu la României, Klaus Iohannis, a câștigat detașat în fața contracandidatului său, Viorica Dăncilă.

187
Tagurile:
lozinci geopolitice, dezbateri, false, Iohannis, Dodon


Загрузка...