Întâlnire lui Igor Dodon cu Greceanîi, Chicu, miniștrii și Ceban

Igor Dodon i-a chemat pe miniștri sâmbătă la Guvern: Vezi motivul

1044
(reînnoit 08:20 24.11.2019)
Președintele Igor Dodon s-a întâlnit astăzi cu miniștrii Guvernului Chicu, dar și cu primarul general al Capitalei. Discuțiile au durat peste șase ore.

CHIȘINĂU, 23 nov – Sputnik. Președintele țării, Igor Dodon, împreună cu președintele Partamentului, Zinaida Greceanîi, și premierul Ion Chicu, i-au invitat la discuții pe miniștrii din actualul Guvern.

Ion Chicu a vorbit cu premierul Ucrainei despre livrarea gazelor: Ce răspuns a primit>>>

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Igor Dodon anunță că discuțiile au avut loc cu fiecare ministru în parte.

„Am identificat o serie de soluții pentru problemele cetățenilor, am convenit asupra modalității în care urmează să fie demarate mai multe proiecte sociale și economice, dar și asupra unui important proiect ce ține de modernizarea drumurilor. Luni dimineața, în cadrul întrunirii săptămânale cu speakerul și prim-ministru, vom finaliza aceste discuții prin elaborarea unui plan de acțiuni”, scrie șeful statului

Chicu își dorește un nou acord de finanțare cu Berd>>>

Totodată, cei trei oficiali au avut o discuție și cu primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, pentru a afla problemele din instituția pe care o conduce.

Dodon mai spune că scopul acestor întâlniri este să ofere cetățenilor o guvernare bună, „deoarece importantă este nu culoarea politică, ci profesionalismul și priceperea celor care guvernează”.

1044
Tagurile:
Zinaida Greceanîi, Igor Dodon, Ion Chicu, Prim-ministru, Guvern, Ședință
Tematic
Igor Dodon, întrevedere cu agenții economici din regiunea transnistreană - Video


Загрузка...