Ion Chicu

Ion Chicu s-a întâlnit cu premierul Azerbaijanului: Iată ce au discutat

53
(reînnoit 17:59 22.11.2019)
Prim-ministrul moldovean, Ion Chicu, care întreprinde o vizită de lucru la Londra, s-a întâlnit cu omologul său din Azerbaijan, Ali Asadov.

CHIȘINĂU, 22 nov – Sputnik. Prim-ministrul Ion Chicu s-a întâlnit astăzi cu premierul Azerbaijanului, Ali Asadov, comunică serviciul de presă al Guvernului. Cei doi oficiali, alături de alți șefi de state și guverne ai mai multor țări, participă la Forumul Investițional BERD, cu ocazia aniversării a 10 ani ai Parteneriatului Estic.

Subiectele abordate de cei doi premieri țin de „dezvoltarea relațiilor economice, organizarea unor forumuri ale oamenilor de afaceri, dar și perspectivele intensificării colaborării în sectorul energetic”.

„Sunt sigur că relațiile sociale și economice dintre țările noastre au un potențial mult mai mare. Volumul existent al comerțului reciproc nu reflectă pe deplin capacitatea de  cooperare dintre statele noastre. E necesar să dezvoltăm câteva etape și idei concrete care să îmbunătățească viitoarele relații comerciale și economice bilaterale”, a declarat Ion Chicu.

Ion Chicu s-a întâlnit cu premierul Federației Ruse, Dmitrii Medvedev: Noi detalii>>>

De menționat că volumul comerțului reciproc moldo-azer a constituit în prima jumătate a anului 2019, 3,2 milioane de dolari, iar valoarea exporturilor de produse moldovenești s-a ridicat la 2,8 milioane de dolari.

53
Tagurile:
Economie, relații bune, relații externe, Prim-ministrul Republicii Moldova, Premier
Tematic
Cine sunt miniștrii din Cabinetul condus de Ion Chicu
Realizările Guvernului condus de Ion Chicu în primele zile - Foto
În exclusivitate pentru Sputnik: Ion Chicu, despre negocierile purtate la Moscova


Загрузка...