Ion Ceban

Ion Ceban nu mai este vicepreşedinte al Parlamentului. Care este motivul

69
(reînnoit 18:00 13.11.2019)
Ion Ceban a renunţat astăzi la mandatul de deputat şi la funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului, având în vedere că a fost ales primar al Chişinăului la alegerile locale generale şi şi-a început deja activitatea în calitate de edil.

CHIŞINĂU, 13 nov - Sputnik. Ion Ceban şi-a depus mandatul de deputat în cadrul şedinţei Biroului Permanent al Parlamentului. Primarul municipiului Chișinău le-a mulţumit colegilor pentru cooperare, precizând că a fost mândru să facă parte din echipa PSRM.

Înainte să depună cererea de demisie din funcţia de deputat şi vicepreşedinte al Parlamentului, Ion Ceban a ţinut să înainteze, cu titlu de iniţiativă legislativă, mai multe amendamente la legislaţia în domeniul construcţiilor pentru a elimina haosul din acest domeniu. 

El a precizat că acestea au fost elaborate în baza experienței de examinare a construcțiilor ilegale din municipiul Chișinău.

Ceban i-a rugat pe deputaţi să examineze modoficările în regim de urgenţă în comisiile permanente şi să le susţină ulterior în plenul Parlamentului.

Ieri, Ion Ceban a renunţat şi la calitatea de membru al Partidului Socialiştilor, precizând că vrea să fie primarul tuturor chişinăuienilor. 

69
Tagurile:
primar, Parlament, deputat, Mandat, Ion Ceban
Tematic
Prima zi de muncă a noului primar: Ce va face Ceban în primul rând - Video
Video: Ion Ceban dă primele indicații - ce trebuie să facă angajații primăriei până luni


Загрузка...