Peter Michalko

Dodon, față în față cu Michalko: Procesele politice trebuie menținute în cadrul juridic

100
(reînnoit 12:58 07.11.2019)
Președintele țării și ambasadorul UE au discutat mai multe chestiuni legate de parteneriatul strategic dintre țara noastră și Uniunea Europeană.

CHIȘINĂU, 7 nov – Sputnik. Situația politică din țară a fost analizată în cadrul unei întrevederi de lucru dintre președintele țării, Igor Dodon, și șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Peter Michalko. Discuția a avut loc la Președinție, imediat după întâlnirea șefului statului cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereck J. Hogan.

Președintele țării și ambasadorul UE au discutat mai multe chestiuni legate de parteneriatul strategic dintre țara noastră și Uniunea Europeană.

”Am reafirmat angajamentul conducerii Republicii Moldova în implementarea acordurilor semnate cu Uniunea Europeană și aprofundarea raporturilor comercial-economice cu statele UE”, a declarat șeful statului.

Igor Dodon l-a informat pe ambasadorul Michalko despre evoluția situației politice interne din țara noastră și a făcut un schimb de opinii privind necesitatea menținerii proceselor politice în cadrul normelor juridice, în conformitate cu principiile europene ale unui stat de drept.

100
Tagurile:
proces politic, procuror, Peter Michalko, Igor Dodon
Tematic
PSRM va propune coaliției de guvernare remanierea unor miniștri din Guvernul Sandu
Dodon: Cer demisia lui Stamate și retagerea asumării răspunderii pentru Legea Procuraturii


Загрузка...