Zinaida Greceanîi, Oleg Vasnețov

Parlamentele din Moldova și Rusia pledează pentru dinamizarea cooperării

74
Zinaida Greceanîi şi Oleg Vasneţov au discutat despre evoluțiile în relațiile moldo-ruse, precum și despre dinamizarea cooperării pe filiera parlamentară.

CHIȘINĂU, 20 aug – Sputnik. Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a avut o întrevedere cu ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar al Federației Ruse în Republicii Moldova, Oleg Vasneţov.

Potrivit unui comunicat al Parlamentului, în cadrul discuției, oficialii au făcut un schimb de opinii cu privire la consolidarea relațiilor de colaborare moldo-ruse, precum și despre dinamizarea cooperării pe filiera parlamentară.

Președintele Parlamentului a reafirmat poziția Legislativului privind nevoia de fortificare a parteneriatului  strategic cu Federația Rusă.

Oficialii au vorbit despre activitățile dedicate aniversării a 75-a de la eliberarea Moldovei de sub ocupația fascistă. La inițiativa șefului statului, evenimente de comemorare a ostașilor căzuți în luptele de eliberare a Moldovei vor avea loc în Capitală și în mai multe orașe din țară.

74
Tagurile:
Parlament, Oleg Vasnețov, Zinaida Greceanîi
Тема:
Activitatea Parlamentului Moldovei - știri de ultimă oră (197)
Tematic
Zinaida Greceanîi: Relațiile dintre Moldova și Franța sunt în ascensiune
Zinaida Greceanîi a discutat cu Dereck J. Hogan: Ședințe extraordinare ale Parlamentului


Загрузка...