Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, și președintele Franței, Emmanuel Macron

Kremlinul dezvăluie ce chestiuni vor fi discutate la întrevederea dintre Putin și Macron

66
(reînnoit 18:12 13.08.2019)
Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui Rusiei, a confirmat că au loc pregătirile pentru vizita de lucru, de o zi, a lui Vladimir Putin în Franța.

CHIȘINĂU, 13 aug – Sputnik. În cadrul vizitei sale în Franța, pe 19 august, președintele Rusiei, Vladimir Putin, va discuta cu liderul Franței, Emmanuel Macron, chestiuni ce țin de colaborarea bilaterală, de situația din Ucraina și continuarea lucrărilor în formatul normand, a comunicat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui Federației Ruse.

„Într-adevăr, se fac pregătiri pentru vizita din 19 august a președintelui Rusiei în Franța, aceasta va fi o vizită de o singură zi”, le-a spus Peskov jurnaliștilor.

Potrivit lui Peskov, temele sunt clare.

„Este vorba desigur de colaborarea bilaterală ruso-franceză, care are un conținut economic destul de consistent și de problemele internaționale. Tradițional, Putin și Macron își folosesc întâlnirile pentru un schimb detaliat de opinii și, cum se zice, pentru „sincronizarea ceasurilor” în afacerile internaționale - este vorba evident de Ucraina și de perspectivele continuării lucrărilor în formatul normand”, a explicat Dmitri Peskov.

66
Tagurile:
Franța, întrevedere, Macron, Putin
Tematic
Dmitri Peskov a vorbit despre programul lui Vladimir Putin: „Nu doarme, lucrează”


Загрузка...