Președintele Igor Dodon și ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan

Dodon și Hogan, despre starea actuală a relațiilor dintre Moldova și SUA

116
(reînnoit 13:38 11.07.2019)
Igor Dodon și Dereck J. Hogan au avut astăzi o întrevedere de lucru în cadrul căreia au discutat subiecte legate de relațiile dintre Republica Moldova și SUA.

CHIȘINĂU, 11 iul – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a discutat astăzi în cadrul unei întrevederi pe care a avut-o, la Președinție, cu  ambasadorul Statelor Unite ale Americii în țara noastră, Dereck J. Hogan, evoluțiile în relațiile bilaterale dintre cele două state.

”În cadrul dialogului am analizat starea actuală a relațiilor bilaterale și perspectivele de dezvoltare a acestora. Am apreciat înalt numeroasele proiecte care sunt realizate în Moldova de către partea americană, inclusiv prin intermediul Agenției pentru Dezvoltare Internațională USAID”, a precizat șeful statului.

Igor Dodon și Dereck Hogan au discutat și aspecte legate de vizita în Republica Moldova a subsecretarului de stat al SUA pentru afaceri politice, David Hale.

În cadrul unui turneu european, demnitarul american va veni în țara noastră la finele acestei săptămâni. Agenda vizitei prevede întrevederi cu președintele țării, prim-ministrul și președintele Parlamentului Republicii Moldova.

116
Tagurile:
Moldova, SUA, Igor Dodon, Dereck J. Hogan
Tematic
Dialog strategic Moldova - SUA: Discuție oficială dintre Igor Dodon și Dereck J. Hogan
Ce a vrut să afle ambasadorul american Dereck J. Hogan de la președintele Dodon


Загрузка...