deputații ACUM

Deputații ACUM: Vrem discuție, nu coaliție

199
(reînnoit 12:29 09.04.2019)
Blocul ACUM nu își dorește să facă coaliție cu socialiștii, dar i-a chemat la discuții.

CHIȘINĂU, 9 apr – Sputnik. Blocul ACUM a chemat Partidul Socialiștilor la discuții publice. Aceștia și-au dorit să discute despre pachetul de ”dezorhializare” a țării noastre și nicidecum despre formarea unei coaliții parlamentare cu cei de la PSRM. Socialiștii nu au dat curs invitației.

”În continuare credem că este imposibilă o coaliție între blocul ACUM și Partidul Socialiștilor. I-am invitat la discuții asupra pachetului de ”dezorhializare” pentru că consideram până astăzi că politicienii din Republica Moldova își doresc să aibă un stat de drept în care cetățenii decid cine să conducă, și nu un regim autoritar”, a declarat Maia Sandu.  

În cadrul conferinței de presă liderii blocului ACUM au fost întrebați de jurnaliști și despre candidaturile formațiunii pentru funcțiile de miniștri.

”Sunt cei mai potriviți candidați și îi vom prezenta la momentul potrivit. Vă asigurăm că sunt cei mai potriviți specialiști care pot fi identificați în rândul cetățenilor Republicii Moldova pentru a forma o echipă de guvernare”, a declarat Maia Sandu.

Anterior, Andrei Năstase și Maia Sandu au reiterat că blocul ACUM nu va face coaliţie nici cu PDM, nici cu PSRM, pentru formarea unei majorităţi parlamentare.

199
Tagurile:
coalitie, discutii, ACUM, deputati
Tematic
Volnițchi: ACUM a decis să ocupe concomitent două fotolii


Загрузка...