Dodon explică de ce relația cu Putin e mai specială decât cu alți șefi de stat

186
(reînnoit 12:31 07.02.2019)
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, susține că se bucură de o relație bună cu omologul său rus, Vladimir Putin.

CHIȘINĂU, 7 feb – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, susține că relația pe care o are cu președintele Federație Ruse, Vladimir Putin, este una mai specială decât cea cu alți șefi de stat. Șeful a făcut această afirmație în cadrul emisiunii ”POLIGRAF”, realizată în studioul radio Sputnik Moldova. 

”Este adevărat, e o relație mai specială, care s-a îmbunătățit constant pe parcursul acestor doi ani de mandat”, a precizat Igor Dodon.

Președintele țării spune că multe decizii pozitive cu privire la acordurile bilaterale între Republica Moldova și Federația Rusă au fost luate grație relației personale bune pe care o are cu Vladimir Putin.

”De multe ori, Vladimir Putin ne merge în întâmpinare fără a avea un mesaj pozitiv din partea Guvernului sau Parlamentului Republicii Moldova, mai mult decât atât, chiar în momentele când sunt întreprinse acțiuni antirusești”, punctează Igor Dodon.

Președintele a ținut să menționeze: ”faptul că Vladimir Putin acceptă să ne vină în întâmpinare, probabil, se explică și prin încrederea pe care o are față de mine”.

Interviul integral îl puteți urmări aici : Emisiunea ’’POLIGRAF’’, cu Cristina Bumbu-Dănuță. Invitat: Igor Dodon

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

186
Tagurile:
state, șefi, Putin, Dodon
Tematic
Gaze mai ieftine cu 25% pentru Moldova: Ce a discutat Igor Dodon cu șeful Gazprom - Video
Președintele Dodon nu exclude alegerile parlamentare anticipate după 24 februarie 2019
Dodon a promis să meargă în Parlament: Iată când și în ce condiții


Загрузка...