PDM

PD pregătește un anunț bombă pentru ziua de 13 noiembrie

884
(reînnoit 14:43 12.11.2018)
Unul dintre vicepreședinții Partidului Democrat din Moldova a anunțat că după ședința săptămânală de marți formațiunea va veni cu ”un anunț foarte interesant”.

CHIȘINĂU, 12 nov – Sputnik. Partidul Democrat, formațiune care se află la guvernare în Republica Moldova, pregătește pentru ziua de mâine, 13 noiembrie, un anunț care va fi o mare surpriză pentru societate.

Anunțul ”foarte interesant” va fi făcut după ședința săptămânală de marți, a declarat președintele Parlamentului, Andrian Candu, unul dintre vicepreședinții Partidului Democrat.

Candu a făcut această declarație la sfârșitul săptămânii trecute. Acesta a spus la un briefing că după ședința de marți PD ar putea veni cu unele informații foarte interesante.   

”Să fiți răbdători până săptămâna viitoare. Deoarece săptămâna viitoare s-ar putea să fie unele anunțuri foarte interesante după ședința de marți de la partid. Asta e ce vă pot garanta”, a declarat Candu.

Tradițional, în zilele de marți, membrii Partidului Democrat se întrunesc în ședință de lucru, unde analizează situația la zi și stabilesc acțiunile pentru următoarea perioadă. După fiecare ședință, conducerea PD anunță presa despre deciziile care au fost luate.

Timp de două săptămâni însă membrii PD nu s-au întrunit în ședințele săptămânale sau cel puțin nu au ieșit marți, tradițional, la conferințele de presă.

La 21 octombrie, PD a desfășurat marea adunare națională la care și-a stabilit principiile care vor sta la baza programului său politic în următorii ani.

884
Tagurile:
Andrian Candu, Moldova, Vladimir Plahotniuc, PD
Tematic
Filip insistă pe candidaturile miniștrilor propuși de reprezentanții PDM
Deputat democrat: Cu cine PDM vrea să facă coaliție în viitorul Parlament


Загрузка...