Vladimir Putin și Igor Dodon

Igor Dodon față în față cu Vladimir Putin: ce au discutat cei doi șefi de stat

173
Igor Dodon a anunțat că, în timpul discuţiei cu Vladimir Putin, au fost coordonate termenele vizitei oficiale în Federaţia Rusă, pe care o va efectua în zilele de 31 octombrie și 1 noiembrie.

CHIȘINĂU, 28 sept – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va efectua, în zilele de 31 octombrie — 1 noiembrie, o vizită oficială în Federația Rusă. Anunțul a fost făcut de șeful statului pe pagina sa de Facebook, după întrevederea de lucru pe care a avut-o astăzi la Dușanbe cu șeful statului rus, Vladimir Putin.

La Dușanbe, Tadjikistan, are loc reuniunea șefilor de stat a Comunității Statelor Independente. 

În cadrul summit-ului CSI de la Duşanbe, Dodon a avut o scurtă întrevedere de lucru cu preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin.

”Am făcut un schimb de opinii cu privire la situaţia din domeniul relaţiilor bilaterale moldo-ruse şi ne-am pronunţat pentru activizarea acestora în toate domeniile de interes comun”, a scris șeful statului.

Igor Dodon a mai anunțat că, în timpul discuţiei cu Vladimir Putin au fost coordonate termenele vizitei oficiale în Federaţia Rusă, pe care o va efectua în zilele de 31 octombrie  și 1 noiembrie.

173
Tagurile:
vizită oficială la Moscova, Igor Dodon, Vladimir Putin, Moldova, Rusia
Тема:
Summit-ul șefilor de stat CSI - știri de ultimă oră (7)
Tematic
Igor Dodon, primele întâlniri la Duşanbe și primele înțelegeri
Igor Dodon a ajuns la Dușanbe pentru a participa la Consiliul șefilor de stat al CSI
Dodon a trimis o cerere Rusiei privind scutirea de taxe vamale a mărfurilor din Moldova


Загрузка...