OSCE

Moldova și OSCE: Cele două maluri ale Nistrului, tot mai aproape

103
(reînnoit 17:37 27.07.2018)
Chiril Gaburici a discutat cu Michael Scanlan despre restabilirea legăturii telefonice dintre cele două maluri ale Nistrului.

CHIȘINĂU, 27 iul — Sputnik. Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a avut astăzi o întrevedere de lucru cu Șeful Misiunii Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) în Republica Moldova, Ambasadorul Michael Scanlan.

Oficialii au discutat dinamica procesului de negociere privind restabilirea legăturii telefonice dintre cele două maluri ale Nistrului, precum și alte subiecte de pe agenda comună.

În cadrul dialogului, Chiril Gaburici a mulțumit Ambasadorului OSCE pentru asistența acordată în cadrul întâlnirilor grupurilor de lucru sectoriale.

Ministrul Economiei și Infrastructurii a reiterat că autoritățile Republicii Moldova mizează în continuare pe sprijinul OSCE în apărarea intereselor cetățenilor și agenților economici de pe ambele maluri ale Nistrului.

La rândul său, Șeful Misiunii OSCE a accentual importanța menținerii unui dialog constructiv, direcționat spre atingerea rezultatelor propuse.

Ministerul Economiei și Infrastructurii: Controale inopinate pe șantierele din țară>>>

Ambasadorul Michael Scanlan a afirmat că OSCE va continua să acorde Republicii Moldova suportul necesar pentru reglementarea conflictului transnistrean.

103
Tagurile:
nistru, oficiali, intrevedere, dialog constructiv, ministru, ambasador, OSCE, Michael Scanlan, Chiril Gaburici
Tematic
Încă un pas pentru apropierea celor două maluri ale Nistrului
Fără precedent: Oferta Guvernului de la Chișinău pentru șoferii din stânga Nistrului


Загрузка...