Președintele Igor Dodon și ambasadorul Franței la Chișinău, Pascal Le Deunff, imagine de arhivă

Ce i-a urat Igor Dodon lui Emmanuel Macron cu prilejul Zilei Naționale a Franței

142
(reînnoit 13:57 14.07.2018)
În fiecare an, pe 14 iulie, Franța își sărbătorește Ziua Națională. Iată ce i-a urat președintele Dodon omologului său Emmanuel Macron.

CHIȘINĂU, 14 iul — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, l-a felicitat pe omologul său francez Emmanuel Macron cu prilejul Zilei naționale a Republicii Franceze, dorindu-i sănătate, iar poporului — prosperitate și progres.

”Cu prilejul Zilei Naţionale a Republicii Franceze, am plăcerea sa adresez, în numele meu și al Republicii Moldova, cele mai sincere felicitări, însoţite de urări de sănătate domnului Emmanuel Macron, Preşedintele Republicii Franceze personal și de prosperitate și progres pe calea dezvoltării pentru poporul francez”, a scris Igor Dodon pagina sa de Facebook.

Igor Dodon pleacă la Paris, la invitația lui Macron: Iată care este scopul vizitei>>>

Totodată, președintele moldovean și-a exprimat bucuria pentru felul în care evoluează relaţiile de prietenie și colaborare moldo-franceze, datorită cărora cetățenii moldoveni au acumulat o experienţă bogată de cooperare în domeniul investiţiilor, asistenţei sociale, culturii, educaţiei şi cercetării. Dodon se arată convins că pentru continuarea dialogului bilateral, în beneficiul ambelor state, vor fi folosite toate oportunitățile.

142
Tagurile:
ce i-a urat, Ziua Nationala a Frantei, 14 iulie, Progres, Emmanuel Macron, Dodon, Franta
Tematic
Moldovenii care merg în Franța trebuie să știe despre schimbarea ce intervine pe 1 iulie
Incredibil: Economia României, controlată de Germania, Franța și Italia


Загрузка...