Президент РФ В. Путин встретился с президентом Молдовы И. Додоном

Dodon intenționează se întâlnească cu Putin în luna iulie

110
(reînnoit 08:53 04.07.2018)
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anunțat că în viitoare jumătate de an va depune toate eforturile pentru restabilirea relațiilor Republicii Moldova cu Federația Rusă și totodată se restabilească echilibru în politica externă, asta însemnând să dezvolte relații bune atât cu Vestul, cât și cu Estul.

CHIȘINĂU, 3 iul — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat că în perioada 13-14 iulie are preconizată o întrevedere cu liderul de la Moscova, Vladimir Putin.

El a spus că a fost invitat să participe în data de 9 iulie la inaugurarea președintelui turc Erdogan. Dodon a precizat că el va da curs acestei invitații și va participa la ceremonie. 

Totodată, președintele moldovean a fost invitat să participe la finala Campionatului Mondial de Fotbal, iar până la acest eveniment el va avea o întrevedere cu Vladimir Putin.

În acest context, Dodon a mai spus că în viitoare jumătate de an va depune toate eforturile pentru restabilirea relațiilor Republicii Moldova cu Federația Rusă și totodată se restabilească echilibru în politica externă, asta însemnând să dezvolte relații bune atât cu Vestul, cât și cu Estul.

110
Tagurile:
intalneasca, intentioneaza, dodon, iulie, putin, Recep Tayyip Erdogan, Federatia Rusa


Загрузка...