Farit Muhametșin și Igor Dodon

Președintele Moldovei îi va oferi o distincție de stat ambasadorului Rusiei în Moldova

81
(reînnoit 16:28 03.07.2018)
Șeful statului i-a mulțumit ambasadorului pentru activitatea desfășurată în vederea consolidării relațiilor de colaborare dintre cele două țări.

CHIȘINĂU, 3 iul — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, intenționează să-i ofere o distincție de stat ambasadorului Federației Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametșin. Șeful statului a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook, după întrevederea cu diplomatul rus.

Dodon a menționat că a avut "un schimb de opinii despre situația politică din ţară și peste hotare, dar și despre perspectivele de colaborare pe viitor".

"Ținînd cont de faptul că mandatul de ambasador al domnului Farit Muhametșin este pe final, i-am mulțumit diplomatului pentru activitatea desfășurată în țara noastră în vederea consolidării raporturilor de colaborare dintre statele noastre și sprijinul acordat pe perioada mandatului. Totodată, l-am anunțat pe Farit Muhametșin că în semn de profundă gratitudine pentru contribuția substanțială în dezvoltarea și consolidarea relațiilor bilaterale, am decis să-i confer diplomatului o distincție de stat", a subliniat Igor Dodon.

Președintele rus Vladimir Putin a semnat anterior decretul cu privire la numirea noului ambasador al Rusiei în țara noastră, Oleg Vasnețov.

81
Tagurile:
distinctie de stat, Farit Muhametsin, Oleg Vasnetov, Ambasadorul Rusiei, decret, Dodon
Tematic
Farit Muhametșin, despre Ziua Rusiei și relațiile dintre țările noastre
Ce au discutat președintele Moldovei și ambasadorul Rusiei


Загрузка...