Igor Dodon și Nikol Pașinyan

Despre ce au vorbit președintele Republicii Moldova și noul prim-ministru al Armeniei

92
(reînnoit 15:20 14.05.2018)
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Primul Ministru al Armeniei, Nikol Pașinyan.

CHIȘINĂU, 14 mai — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, l-a invitat pe primul ministru al Armeniei, Nikol Pașinyan, să efectueze o vizită în Moldova.

Vladimir Putin și Igor Dodon
© Sputnik / Михаил Климентьев

Întâlnirea liderului moldovean și a noului șef al cabinetului de miniștri armean a avut loc în cadrul reuniunii Consiliului Economic Eurasiatic Suprem, care a avut loc luni în Soci, Federația Rusă.

„În cadrul ședinței Consiliului Economic Eurasiatic Suprem, am făcut cunoștință cu noul Prim-ministru al Republicii Armenia, Nikol Pașinyan.

În cursul dialogului am menționat dezvoltarea dinamică a relațiilor bilaterale — printre altele, am vorbit despre prima vizită oficială în istorie a Președintelui Republicii Moldova în Armenia, ce a avut loc în noiembrie 2017", a scris Igor Dodon într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook.

Președintele Republicii Moldova a mai menționat că la rîndul lui, domnul Pașinyan a confirmat intenția delegației armene de a susține acordarea Republicii Moldova a statutului de observator pe lângă Uniunea Economică Eurasiatică.

92
Tagurile:
intrevedere, vizita, presedinte, prim-ministru, Consiliul Economic Suprem Eurasiatic, Nikol Pasinyan, Igor Dodon, Rusia, Armenia
Tematic
Președintele Igor Dodon, despre locul Moldovei în Uniunea Economică Eurasiatică
Politolog: Dodon a făcut cea mai importantă declarație cu privire la NATO în Moldova


Загрузка...