Andrian Candu

Andrian Candu i-a amintit Maiei Sandu ce făcea împreună cu Vlad Filat

504
(reînnoit 14:55 12.05.2018)
Candu a mai sfătuit-o pe Sandu să-și schimbe mentalitatea și abordarea și să se debaraseze de practicile proaste luate de la PLDM.

CHIȘINĂU,12 mai – Sputnik. Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a venit cu o replică pe măsură pentru liderul PAS, Maia Sandu. Aceasta i-a cerut șefului Parlamentului să intervină pe lângă televiziunea publică ca să o invite la emisiuni.

Candu i-a amintit lui Sandu că nu folosește practicile fostului său lider de partid, care suna la televiziuni și se implica în politica editorială a acestora. 

”Probabil Dumneaei s-a obișnuit că în partidul din care a făcut parte – PLDM, în mod special fostul ei șef, Vlad Filat, avea o practică de a suna pe la televiziuni și de a schimba știri, de a retrage știri sau de a se cere la anumite emisiuni. Dacă Dumneaei crede că aceasta este o practică bună, eu nu voi participa la așa ceva”, a declarat Candu. 

Președintele Parlamentului susține că niciodată n-a sunat să dea indicații în privința știrilor, organizării vreunui eveniment la o anumită televiziune și că nici nu are de gând să o facă.

Candu a mai sfătuit-o pe Sandu să-și schimbe mentalitatea și abordarea și să se debaraseze de practicile proaste luate de la PLDM.

”Dacă Dumneaei se consideră un veritabil democrat, liberal-democrat sau indiferent de care democrat și un lider cu desăvârșire al opoziției, atunci ar trebui să-și schimbe și mentalitatea, și modalitatea de acțiune, și să uite de practicile rele și proaste care erau în cadrul PLDM”, a conchis președintele Parlamentului. 


504
Tagurile:
Vlad Filat, televiziune, Maia Sandu, Andrian Candu
Tematic
Cine a confiscat averea lui Vladimir Filat. Ce spun procurorii
Într-o anumită zi din an Andrian Candu nu pune mâna pe …


Загрузка...