Victor Orban

Președintele Igor Dodon, bucuros Orban a învins în Ungaria

145
(reînnoit 11:39 10.04.2018)
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care îl felicită pe premierul ungar, Victor Orban, cu victoria obținută duminică în alegerile parlamentare.

CHIŞINĂU, 9 apr — Sputnik. "Adresez cele mai sincere felicitări domnului Viktor Orban, prim-ministrul Ungariei, partidului Fidesz pe care îl conduce, dar și întregului popor ungar pentru victoria remarcabilă în cadrul alegerilor parlamentare de ieri!", scrie Igor Dodon pe Facebook și Instagram.

"Este o dovadă a încrederii depline a cetățenilor din Ungaria în politicile promovate de domnul Orban, care urmăresc apărarea și promovarea intereselor naționale ale statului!", a menționat șeful statului.

"Îi doresc succes și noi realizări în continuare domnului Orban și partidului al cărui președinte este în beneficiul Ungariei și al poporului ungar!", mai spus Dodon.

În final el a ținut să amintească că are o relație personală bună cu premierul ungar.

"Avem relații bune personale cu domnul prim-ministru și, așa cum am spus-o anterior, voi face totul pentru ca relațiile dintre Republica Moldova și Ungaria să înregistreze o dinamică pozitivă în toate domeniile de interes comun", a mai scris președintele Igor Dodon.

145
Tagurile:
invins, bucuros, igor, presedintele, orban, Dodon, Ungaria, Instagram, Facebook
Tematic
Mesajul de Paşti al preşedintelui Dodon: Mai multă smerenie, cumpătare și generozitate
Dodon l-a felicitat pe Putin: Vezi cu ce ocazie


Загрузка...