Vladimir Putin

Putin a promis explice în ce constă strategia SUA. Află când o va face

130
(reînnoit 20:53 13.06.2017)
Vladimir Putin cunoaște bine dedesubturile politicii americane și a promis că le va face publice după ce nu va mai fi președinte al Federației Ruse

CHIȘINĂU, 13 iun — Sputnik. Președintele rus, Vladimir Putin, a declarat că va explica pentru toată lumea în ce constă strategia Statelor Unite, dar va face asta atunci când va fi la pensie, scrie Sputnik International.

"Voi răspunde cu siguranță la această întrebare și voi da un răspuns foarte detaliat și foarte sincer, dar numai după ce mă pensionez", a declarat Putin într-un interviu acordat regizorului american Oliver Stone.

Regizorul Oliver Stone a sugerat că Statele Unite, prin strategia lor, ar putea să distrugă economia rusă, schimbând conducerea țării și transformând Rusia într-un aliat. Apoi ar putea urma preluarea controlului asupra arsenalului nuclear rusesc.

„O astfel de versiune a politicii lor este posibilă. Dacă este așa, atunci consider că o astfel de politică este greșită, mai ales pentru că o asemenea atitudine în relațiile cu Rusia nu vizează viitorul. Oamenii care cred astfel nu privesc mai mult decât cu 25-30 de ani înainte. Iar dacă o fac, ar putea să-și construiască relația cu Rusia într-un mod diferit și nu vor încerca și transforme Rusia într-un vasal", a răspuns Putin.

Prima parte a documentarului, care are patru episoade, realizat de Oliver Stone, numit Interviurile lui Putin, a fost difuzată luni noaptea de rețeaua de televiziune Showtime.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

130
Tagurile:
relații internaționale, Pensie, explicație, Dezvăluiri, Politică, Putin, Strategie, Vladimir Putin, Rusia, SUA
Tematic
Vladimir Putin: Rusia și SUA sunt amenințate de pericole comune


Загрузка...