Iulia Timoșenko

Prim-ministrul este Bulă - declarația șocantă a unui politician

98
Liderul fracțiunii parlamentare „Batkivscina" din Rada de la Kiev a reacționat furibund la propunerea prim-ministrului ucrainean, Vladimir Groisman, ca Iulia Timoșenko să fie „transmisă" Rusiei în locul banilor pentru gazele naturale consumate

CHIȘINĂU, 13 apr — Sputnik. În timpul unei emisiuni la postul de televiziune ZIK, Iulia Timoșenko a declarat că prin declarațiile pe care le face premierul ucrainean se aseamănă cu o peliculă de ambalaj cu bule de aer.

Парламент
© Sputnik / Мирослав Ротарь

„Știți, atunci când copiii doresc să se joace, strivesc acele bule („пупырышка” — în limba rusă), iar ele pocnesc atât de zgomotos… Iată, pentru mine acesta este chipul lui Groisman — așa o bulă mare ce se sparge zgomotos", a declarat Timoșenko.

În opinia ei, la ora actuală, în Ucraina nu ar exista un prim-ministru independent, ci doar o „umbră a președintelui".

Acum câteva zile Groisman a declarat că, dacă arbitrajul de la Stockholm va emite o decizie în defavoarea companiei „Naftogaz", care este acționată în această instanță de către concernul rus „Gazprom", atunci în loc de bani statul va fi nevoit să i-o transmită Rusiei pe liderul partidului „Batkivscina", Iulia Timoșenko.

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

98
Tagurile:
umbră, bulă, ambalaj, politician, prim-ministru, Vladimir Groisman, Iulia Timoşenko, Ucraina
Tematic
Savcenko și Timoșenko, groaza și beleaua lui Poroșenko


Загрузка...