Ministrul Afacerilor Externe, Andrei Galbur

Galbur l-a sunat pe Meleșcanu. Despre ce au discutat cei doi miniștri de Externe

100
(reînnoit 15:59 09.01.2017)
Ministrul moldovean de Externe, Andrei Galbur, a avut o convorbire telefonică cu omologul său român, Teodor Meleșcanu.

CHIȘINĂU, 9 ian — Sputnik. Șeful diplomației moldovenești, viceprim-ministrul Andrei Galbur, a avut o convorbire telefonică cu ministrul Afacerilor Externe al României, Teodor Meleșcanu, transmite serviciul de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene de la Chișinău.

În cadrul convorbirii, ministrul Galbur l-a felicitat pe colegul român cu ocazia numirii în funcție și i-a dorit succes în exercitarea mandatului.

Cei doi oficiali au efectuat un schimb de opinii cu privire la perspectivele dezvoltării relațiilor moldo-române, fiind reiterat interesul reciproc de a promova în continuare dialogul dintre cele două state în baza parteneriatului strategic.

Ministrul Galbur a subliniat importanța sprijinului acordat de către guvernul român în realizarea agendei de reforme şi de modernizare a Republicii Moldova.

Șefii diplomațiilor celor două state au convenit să se întâlnească în viitorul cel mai apropiat pentru a continua discuțiile cu privire la rolul care le revine ministerelor de externe în extinderea şi aprofundarea cooperării în diverse domenii.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

100
Tagurile:
moldo-român, cooperare, Meleșcanu, Galbur, România
Tematic
Lavrov și Galbur au discutat problema transnistreană


Загрузка...