Moldovenii stau la cozi pentru a vota în străinătate

La Londra s-au terminat buletinele, iar la Moscova nu ajung secţii de votare

264
(reînnoit 22:36 13.11.2016)
Cetăţenii moldoveni au declarat că la Londra s-au terminat buletinele de vot, iar la Moscova sunt prea puţine secţii electorale.

CHIŞINĂU, 13 nov — Sputnik. Cetăţenii Republicii Moldova aflaţi la Londra au comunicat că buletinele de vot care au fost repartizate secţiilor de votare din acest oaraş s-au terminat.

Nu înțelegeți greșit!!!! Sunt putine buletine de vot (3000 in total) dar lume e ft multă, au fost preveniți deja ca nu se vor ajunge buletine de vot pentru cei care se aflau la sfirsitul rindului

Posted by Artiom Ciobanu on 13 Noiembrie 2016

Duminică în ţara noastră are loc turul doi al alegerilor preşedintelui Moldovei. Mulţi dintre conaţionalii noştri votează peste hotare. Deocamdată nu se ştie cum va fi soluţionată problema lipsei buletinelor.

Coada vie din Londra. Sute de oameni au înconjurat secția de votare din Stratford. Urmărește LIVE TEXT-ul, AICI: goo.gl/VicOEl

Posted by RISE Moldova on 13 Noiembrie 2016

Anterior, preşedintele CEC, Alina Russu a comunicat că, potrivit Codului Electoral al ţării, la fiecare dintre secţiile de votare de peste hotare sunt expediate câte trei mii de buletine.

Totodată, conaţionalii noştri care se află la Moscova au comunicat că „sunt catastrofal de puţine secţii de votare".

264
Tagurile:
alegeri, Londra, Moscova
Тема:
Moldova, în febra alegerilor prezidenţiale (51)


Загрузка...