Iurie Leancă

Leancă refuză categoric meargă pe urmele lui Năstase

119
Liderul PPEM nu cedează în fața somațiilor din Uniunea Europeană de a ieși din cursa prezidențială. Acesta a dat un răspuns negativ la îndemnul președintelui PPE de a se retrage în favoarea Maiei Sandu.

CHIȘINĂU, 16 oct — Sputnik. Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Leancă susține că este un candidat foarte bun la funcția de președinte al Republicii Moldova, iar principalul său adversar ar fi liderul socialiștilor Igor Dodon și din aceste considerente el refuză să-și retragă candidatura.

Sâmbătă președintele Partidului Popular European, Joseph Daul, l-a felicitat pe Andrei Năstase pentru gestul său făcut în favoarea Maiei Sandu și și-a exprimat regretul că Iurie Leancă nu a participat alături de Sandu, Năstase și Cebotaru la „procesul de identificare a candidatului unic".

Anterior Iurie Leancă a făcut mai multe călătorii în Europa pentru a se întâlni cu importanți lideri politici din PPE, încercând să stabilească legături mult mai strânse cu PPE.

119
Tagurile:
Cursa prezidențială, Retragere, Refuz, Candidat, Leancă, PPDA, PLDM, PAS, PPEM, Joseph Daul, Igor Dodon, Maia Sandu, Iurie Leancă
Tematic
De ce a decis Leancă să candideze la funcția supremă în stat


Загрузка...