Maia Sandu în ședință cu Andrei Năstase și membrii Platformei DA

Năstase: am fost felicitat de Țopa, badea Gheorghe plângea

327
(reînnoit 10:21 16.10.2016)
Sâmbătă a fost făcut anunțul oficial privind retragerea liderului Platformei DA din campania prezidențială. Evenimentul a avut loc în satul de baștină al lui Andrei Năstase.

CHIȘINĂU, 15 oct — Sputnik. Anunțul oficial privind susținerea Maiei Sandu în calitate de candidat unic al PLDM, PPDA și PAS la alegerile prezidențiale din 30 octombrie a fost făcut în satul Mîndrești, raionul Telenești, unde este născut Andrei Năstase. La eveniment a fost prezentă și Sandu.

Andrei Năstase a declarat că este o decizie extrem de grea, care nu a fost agreată de membrii Platformei DA. Însă, în opinia lui, această decizie ar fi o victorie și nu o capitulare.

„Am fost felicitat de mulți oameni, inclusiv din Germania, m-a felicitat și nașul meu (Victor Țopa, red.)", a declarat președintele Platformei DA.

El a mai spus că atunci când a fost luată decizia retragerii sale una dintre rudele sale, pe care el în numește badea Gheorghe, plângea.

Dacă Andrei Năstase își va retrage candidatura în mod oficial de la Comisia Electorală Centrală, în competiția pentru șefia statului vor rămâne 11 candidați.

327
Tematic
Cedând în fața Maiei Sandu, Andrei Năstase își taie craca de sub picioare

Загрузка...