Andrei Năstase

Ultimatum pentru Năstase: iasă până vineri din cursa prezidențială

337
(reînnoit 15:11 11.10.2016)
Presa de la Chișinău scrie marți că liderul partidului DA, Andrei Năstase, ar fi fost somat „din exterior" să părăsească cursa prezidențială, pentru a o favoriza astfel pe liderul PAS, Maia Sandu.

CHIȘINĂU, 11 oct — Sputnik. Potrivit portalului today.md, Năstase ar fi fost avertizat că, în cazul în care va refuza să se retragă, va pierde orice susținere din partea Occidentului.

Preşedinţia RM
© Sputnik / Miroslav Rotari

Același portal mai scrie, citând unele surse din interiorul "DA", că Năstase ar fi extrem de supărat din cauza unui sondaj ce urmează să fie făcut public vineri și din care ar rezulta că Maia Sandu îl devansează în opțiunile alegătorilor.

Anterior, mai mulți analiști politici au afirmat că dacă Năstase va ieși din bătălia pentru fotoliul prezidențial, va reduce substanțial prin gestul său șansele DA la viitoarele alegeri parlamentare, însă va favoriza și mai mult Partidul "PAS" al ex-ministrului educaţiei.

Din păcate, aşa cum se întâmplă de mai multă vreme, Andrei Năstase nu a fost de găsit pentru a comenta situația respectivă.

337
Tagurile:
alegeri prezidențiale în RM, Candidați, Ultimatum, Retragere, PAS, Platforma DA, Adrian Năstase, Maia Sandu
Tematic
Maia Sandu, cu centrul de comandă la Washington, iar Andrei Năstase — la Berlin


Загрузка...