Alegeri în Moldova

CEC, pregătit de procesarea listelor de subscriere pentru referendum

22
(reînnoit 13:06 04.03.2016)
Comisia Electorală Centrală este pregătită pentru a face încă un pas spre organizarea referendumului constituţional privind modalitatea de alegere a preşedintelui.

CHIŞINĂU, 4 mar – Sputnik. Comisia Electorală Centrală anunţă că a aprobat instrucțiunea privind organizarea procesului de prezentare, recepționare și verificare a listelor de subscriere pentru inițierea referendumului constituţional.

„În cadrul ședinţei de astăzi, 4 martie 2016, Comisia Electorală Centrală a aprobat instrucțiunea privind organizarea procesului de prezentare, recepționare și verificare a listelor de subscripție pentru inițierea referendumului republican. Documentul stabilește etapele de recepționare a listelor de subscripție, modul de verificare a acestora prezentate de către grupul de inițiativă, precum și procesarea electronică a datelor înscrise în listele de subscripție”, se menţionează într-un comunicat difuzat de CEC.

CEC a anunţat de asemenea că a instituit comisia de recepționare a proceselor verbale cu privire la totalizarea procedurii de colectare a semnăturilor susținătorilor referendumului republican constituțional, documentelor anexate la acestea și a listelor de subscriere prezentate de grupul de inițiativă.

22
Tagurile:
Liste de subscripţie, Referendum, CEC
Tematic
Platforma DA va ajunge la CEC cu problema referendumului


Загрузка...