Неформальный саммит глав государств СНГ в Кремле

Candu şi Filip au fost în vizită la Preşedintele Timofti

146
(reînnoit 17:50 02.02.2016)
La Preşedinţia Republicii Moldova a avut loc marţi o întâlnire importantă. Deţinătorii principalelor funcţii în stat s-au întrunit pentru a discuta situaţia din ţară.

CHIŞINĂU, 2 feb – Sputnik. Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a discutat marţi cu preşedintele Parlamentului Andrian Candu şi primul ministrul Pavel Filip despre situaţia social-politică din ţară, despre agenda Parlamentului şi interacţiunea dintre şeful statului, premier şi spicher.

„A fost făcut un schimb de păreri asupra situaţiei social-politice din ţară şi discutate modalităţile de remediere a problemelor existente”, anunţă serviciul de presă al Preşedinţiei printr-un comunicat difuzat marţi.

Sursa mai notează că „în cadrul întrevederii a fost abordată agenda Parlamentului în sesiunea de primăvară-vară şi trecute în revistă sarcinile care stau în fața deputaților pentru această perioadă. A fost subliniată importanța adoptării de către Parlament a proiectelor de lege necesare impulsionării proceselor de reformă și implementării Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană”.

„Președintele Timofti, spicherul Candu și premierul Filip au convenit să se întâlnească periodic pentru a dezbate problemele de pe agenda politică și economică a Republicii Moldova”, se mai spune în comunicatul citat.

146
Tagurile:
Preşedintele Nicolae Timofti, Pavel Filip, Andrian Candu, Moldova
Tematic
Reacţia Preşedintelui Timofti la situaţia din ţară (document)

Загрузка...