Влад Филат 26.01.2016

Vlad Filat s-a îmbolnăvit. „Primeşte antibiotice”

13263
(reînnoit 22:29 02.02.2016)
Deja pentru a treia oară este amânată şedinţa de judecată în dosarul Filat. Avocatul învinuitului a anunţat presa despre faptul că clientul său s-a îmbolnăvit şi că starea sa de sănătate nu-i permite să se prezinte în faţa instanţei de judecată.

CHIŞINĂU, 2 feb – Sputnik. Igor Popa, avocatul care îl apără pe liderul PLDM, Vlad Filat, a anunţat marţi că politicianul nu s-a prezentat în faţa instanţei de judecată pentru că "s-a îmbolnăvit şi primeşte tratament, inclusiv antibiotice".

Влад Филат 26.01.2016
© Sputnik/ Мирослав Ротарь

Pentru a fi mai convingător, Igor Popa a invocat concluzia medicului din penitenciar.

„Am primit concluziile de la medicul din penitenciar. Acestea arată că domnul Filat suferă de o maladie cronică. Concluzia medicilor din penitenciar este că starea sa de sănătate nu-i permite să participe la şedinţele de judecată”, a declarat Igor Popa.

Avocatul a subliniat că, deşi este deja a treia amânare a şedinţei în fond în dosarul în care Vlad Filat este învinuit de fapte de corupţie, până la urmă a fost vorba de factori obiectivi, care au condus la aceste amânări.

„Orice om în această perioadă poate să se îmbolnăvească. Este mai important să punem pe prim plan tratamentul uman”, a mai spus avocatul.

El a informat jurnaliştii că şedinţa a fost amânată pentru data de 17 februarie ora 10:30.

13263
Tagurile:
Şedinţă de judecată, Antibiotice, Boală, Amânare, Medici, Vlad Filat, Moldova
Тема:
Soarta lui Vladimir Filat, la mâna justiţiei (64)
Tematic
Beţişor: la următoarea şedinţă va începe examinarea probelor contra lui Filat

Загрузка...