Şedinţa Comisiei cultură, educaţie, cercetare, tineret, sport şi mass-media Hotineanu

Hotineanu îl pune la punct pe Streleţ

349
(reînnoit 15:22 17.01.2016)
Unul dintre deputaţii PLDM care a aderat la majoritatea parlamentară i-a solicitat lui Streleţ să nu-i dicteze ce are de făcut.

CHIŞINĂU, 17 ian — Sputnik. Preşedintele interimar al PLDM, Valeriu Streleţ, a declarat sâmbătă, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al formaţiunii, că li s-a cerut deputaţilor liberal-democraţi care au aderat la majoritatea parlamentară să-şi retragă semnăturile în susţinerea candidatului democrat la funcţia de premier, Pavel Filip.

Unul dintre deputaţii PLDM care şi-a anunţat printre primii intenţia de a susţine noua majoritate parlamentară, Vladimir Hotineanu, a declarat în replică la această solicitare că nu Streleţ este cel care să-i dicteze ce are de făcut.

"Nu Streleţ este cel care dictează ce trebuie de făcut", a reacţionat Hotineanu, potrivit postului de televiziune ProTV.

Consiliul Politic Naţional al PLDM a luat sâmbătă mai multe decizii importante pentru viitorul partidului, între care o reevaluare internă în cadrul formaţiunii, neparticiparea la formarea actualei majorităţi parlamentare şi retragerea în opoziţie, convocarea congresului şapte extraordinar al PLDM pe data de 20 martie curent.

Totodată, Consiliul Politic le-a solicitat deputaţilor liberal democraţi care au aderat la majoritatea parlamentară care îl susţine pe candidatul democrat la funcţia de premier, Pavel Filip, să-şi retragă semnăturile.

349
Tagurile:
decidă, retragă, Consiliului Politic Naţional PLDM, Vladimir Hotineanu, Valeriu Streleţ
Тема:
Moldova fără guvern. Criza continuă (81)
Tematic
Reacţia lui Filat la destrămarea PLDM
Primele declaraţii ale deputaţilor PLDM care au decis să susţină candidatul PD


Загрузка...