Iurie Leancă Юрий Лянкэ

Leancă s-a năpustit cu critici acide asupra lui Timofti şi Păduraru

501
Formaţiunea politică condusă de Iurie Leancă nu mai priveşte deja cu ochi buni nici actualul Parlament şi nici un eventual guvern pe care acesta ar putea să-l învestească.

CHIŞINĂU, 15 ian – Sputnik. Iurie Leancă a lansat critici dure în privinţa modului în care preşedintele Timofti l-a desemnat pe Ion Păduraru drept candidat la funcţia de prim-ministru.

Leancă, care este şi preşedintele Partidului Popular European din Moldova, a ţinut să precizeze că formaţiunea pe care o conduce şi deputaţii care fac parte din acest partid nu vor susţine niciun guvern votat de actualul Parlament.

Politicianul a precizat că cei trei deputaţi care au aderat la PPE „vor fi în opoziţie faţă de orice guvern votat de actualul Parlament, inclusiv faţă de cel propus de candidatul lui Timofti, Ion Păduraru”.

„Maniera în car a fost desemnat Ion Păduraru este un exerciţiu teoretic, care nu are nimic cu cetăţenii şi intenţiile de reformare a instituţiilor statului, dar nici cu practicile europene”, a declarat Iurie Leancă.

501
Tagurile:
PPEM, Opoziţie, Iurie Leancă
Тема:
Moldova fără guvern. Criza continuă (81)
Tematic
Leancă: n-am dosare. Ne ocupăm cu găinării


Загрузка...