Dumitru Diacov

Plahotniuc Prim-ministru. Diacov: Sturza a lansat ideea

336
(reînnoit 11:12 24.11.2015)
„Chiar Ion Sturza a lansat această idee. Iar el nu poate fi suspectat de simpatii faţă de Plahotniuc”, a subliniat Diacov.

CHIŞINĂU, 24 noiembrie – Sputnik. Dumitru Diacov, fondatorul şi preşedintele de onoare al PDM, susţine că formaţiunea pe care o reprezintă este gata să-şi asume conducerea Guvernului. Acesta nu exclude că Vladimir Plahotniuc va fi viitorul prim-ministru.

„Partidul Democrat este gata să-şi asume funcţia de premier şi responsabilitatea pentru atmosfera din interiorul alianţei, pentru politica economică şi socială, pentru atmosfera din business, pentru parcursul european şi pentru relaţiile cu partenerii externi”, a spus Diacov luni seara la ProTV.

Acesta a sugerat că nu este exclus faptul că fostul prim-vicepreşedinte al PDM, Vlad Plahotniuc, ar putea fi candidatura democraţilor la şefia Guvernului.

„Chiar Ion Sturza a lansat această idee. Iar el nu poate fi suspectat de simpatii faţă de Plahotniuc”, a subliniat Diacov.

Politicianul a ţinut să precizeze că subiectul respectiv urmează să fie discutat în cadrul partidului, iar despre decizia luată va fi informată societatea.

336
Tagurile:
Diacov, PDM, Plahotniuc, Prim-ministru, Moldova
Tematic
Plahotniuc renunţă la calitatea de membru şi prim-vicepreşedinte PD

Загрузка...