Mihai Ghimpu, Alina Zotea

Ghimpu: am visat totul va fi bine

105
(reînnoit 23:34 10.11.2015)
„E clar că PLDM încă nu e gata să vină, dar am visat astă noapte că totul va fi bine”, a declarat, mai în glumă, mai în serios, Mihai Ghimpu.

CHIŞINĂU, 10 noiembrie – Sputnik. Liderul PL, Mihai Ghimpu, a declarat marţi seara după negocierile cu PDM şi PPEM că speră "la mai bine". Politicianul a recunoscut că situaţia este dificilă atât în ţară, cât şi la negocierile de formare a unei noi guvernări, dar a spus că "a visat că totul va fi bine".

Fiind întrebat dacă l-a sunat pe Valeriu Streleţ, aşa cum a promis anterior, liberalul a răspuns: „L-am sunat, am vorbit, vom vorbi şi mâine. Am vorbit despre viitorul nostru european şi despre faptul că avem nevoie de majoritate parlamentară şi de guvern”.

Referindu-se la dorinţa liberal-democraţilor de a veni la negocieri, şeful PL a spus:

„E clar că PLDM încă nu e gata să vină, dar am visat astă noapte că totul va fi bine”, a declarat, mai în glumă, mai în serios, Mihai Ghimpu.

Acesta este convins de faptul că „sunt şanse” şi că „alternativă nu există”.

„Cred că deja în PLDM oamenii încep să conştientizeze că supărarea e supărare, s-au întâmplat şi lucruri nu prea bune, dar e import să vină şi să continuăm activitatea. Am rămas izolaţi. Toţi aşteaptă de la noi o majoritate europeană şi să implementă Acordul de asociere cu UE. Iată de ce cred că cei de la PLDM vor veni”, a mai afirmat liberalul.

Politicianul a mai spus în stilu-i inconfundabil: „ştiţi cum e, timpul mai tratează o durere, mai uiţi nişte lucruri, sper că aşa va fi”.

105
Tagurile:
Speranţe, Alianţa, Guvernare, Mihai Ghimpu, Negocieri
Tematic
Ultimul răcnet al modei politice sau "Ghimpu reloaded"


Загрузка...