Reprezentanţii politici ai Chişinăului şi Tiraspolului se întâlnesc vineri

34
(reînnoit 17:55 12.10.2015)
Vineri, la Chişinău, Victor Osipov şi Vitalii Ignatiev vor discuta subiecte de interes major pentru populaţia de pe ambele maluri ale Nistrului.

CHIŞINĂU, 24 sept – Sputnik. Biroul pentru Reintegrare a anunţat că la 25 septembrie 2015, ora 11:00, la Chişinău va avea loc întâlnirea de lucru a reprezentanţilor politici în procesul de reglementare transnistreană, Victor Osipov şi Vitalii Ignatiev.

Întâlnirea urmează să aibă loc la sediul Misiunii OSCE de la Chişinău. La discuţii, potrivit sursei oficiale, au fost invitaţi să asiste şi reprezentanţii mediatorilor şi ai observatorilor din cadrul formatului „5+2”.

„Agenda propusă spre discuţie conţine mai multe subiecte de interes major pentru populaţia de pe ambele maluri ale Nistrului, dar şi pentru procesul de reglementare a problemei transnistrene”, a menţionat Biroul pentru Reintegrare.

34
Tagurile:
Mediatori, Reprezentanţi politici, Formatul 5+2, Reglementare transnistreană, Întrevedere, Biroul pentru Reintegrare, OSCE, Vitalii Ignatiev, Victor Osipov, Nistru, Chişinău
Tematic
Şedinţă comună a specialiştilor în educaţie de la Chişinău şi Tiraspol
Osipov şi Ştanski se întâlnesc joi la Tiraspol


Загрузка...