Cherry blossom tree flowers are seen at a park in Tokyo on March 23, 2015.

Andrei Galbur s-a întâlnit cu consilierul special al premierului nipon

15
(reînnoit 14:34 17.07.2015)
Viceministrul Andrei Galbur a avut o întrevedere cu Taro Kimura, consilier special al prim-ministrului Japoniei.

 CHIȘINĂU, 17 iul — Sputnik. În cadrul vizitei de lucru la Tokyo, viceministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Andrei Galbur, a avut joi, 16 iulie, o întrevedere cu Taro Kimura, consilier special al prim-ministrului Japoniei, deputat în Camera Reprezentanților.

Oficialul moldovean a adus mulțumiri pentru asistența acordată Republicii Moldova în diverse domenii, în particular fiind evidențiate rezultatele marcante ale implementării Proiectului de Asistenţă pentru Fermierii Neprivilegiaţi 2KR, care are drept scop facilitarea accesului producătorilor agricoli autohtoni cu mijloace financiare limitate la tehnică agricolă performantă. De asemenea, viceministrul Galbur a menționat interesul țării noastre de a beneficia pe viitor de Asistența Oficială de Dezvoltare (ODA) a Japoniei.

Consilierul special al prim-ministrului Japoniei a apreciat pozitiv evoluția relațiilor bilaterale moldo-nipone, precizând că Japonia va continua să ofere asistență în procesul de modernizare a economiei Republicii Moldova.

De asemenea, interlocutorii au menţionat că deschiderea, în viitorul apropiat, a ambasadelor la Chișinău și Tokyo va impulsiona relațiile bilaterale în diverse domenii de interes comun.

15
Tagurile:
asistenţă, proiect, întrevedere, vizită, Taro Kimura, Andrei Galbur, Republica Moldova

Загрузка...