Ilan Şor

Şor: Orheiul va fi oraşul model al Republicii Moldova

76
Candidatul la funcţia de primar al oraşului Orhei, Ilan Şor, a lăsat să se înţeleagă că după victoria sa la alegerile locale din 14 iunie curent, va începe un adevărat proces de transformare a Orheiului în cel mai dezvoltat oraş din Moldova.

CHIŞINĂU, 10 iun – Sputnik. Candidatul la funcţia de primar al oraşului Orhei, omul de afaceri Ilan Şor, a declarat miercuri că are o strategie de dezvoltare pentru acest oraş, implementarea căreia va transforma localitatea în cel mai dezvoltat oraş din Republica Moldova.

„Au rămas zile numărate până când vom începe să realizăm programul nostru de transformare a Orheiului în cel mai dezvoltat oraş din Moldova”, a spus Şor, subliniind şi faptul că are în spate o echipă de profesionişti din diferite domenii, care aspiră la funcţiile de consilieri locali.

Şor a mai menţionat că poartă discuţii active cu mai mulţi investitori, pe care intenţionează să-i atragă în localitatea respectivă, dar „avem nevoie de pârghii administrative pentru a pune în practică strategia noastră pentru Orhei”, a punctat Ilan Şor.

76
Tagurile:
Dezvoltare, Orhei, Ilan Şor


Загрузка...