Chiril Gaburici şi Viorel Chetraru la CNA

Gaburici a criticat dur activitatea unor instituţii de stat

28
(reînnoit 12:00 08.06.2015)
Şeful executivului moldovenesc s-a arătat revoltat de faptul că, potrivit lui, la unele instituţii de stat "lucrurile merg prost".

CHIŞINĂU, 8 iun – Sputnic. După o şedinţă ce a avut loc vinerea trecută premierul Chiril Gaburici a înţeles că lucrurile stau prost la mai multe capitole şi în mai multe instituţii. Şeful executivului a făcut această declaraţie luni după o şedinţă operativă cu conducerea CNA.

Gaburici a declarat că în actualele condiţii se impun o serie de paşi hotărâţi şi rapizi, care, însă, nu se fac. „Iar eu ca premier nu am destule pârghii”, a declarat premierul, adăugând că se arată încrezător că poate să schimbe lucrurile, „atâta timp cât am pârghii”, a precizat el, menţionând şi faptul că în caz contrar poate să plece, deoarece a avut o viaţă mai confortabilă înainte ca să devină prim-ministru.

La finele săptămânii trecute premierul Chiril Gaburici a adresat o scrisoare, prin care a cerut demisia unor conducători de instituţii, printre care Guvernatorul BNM, Procurorul General, şeful Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare şi şeful Biroului Naţional de Asigurări Auto.

28
Tagurile:
Instituţii de stat, CNA, Gaburici


Загрузка...