Meghan Markle face dezvăluiri șocante: De ce a vrut se sinucidă după nunta regală

217
(reînnoit 17:22 08.03.2021)
În urmă cu doi ani, fetele din întreaga lume o invidiau pe Meghan Markle pentru că a reușit să se mărite cu cel mai dorit burlac al planetei. Dar realitatea cu care s-a confruntat cuplul a fost dură. La un moment dat, Megan a fost gata să recurgă la un gest extrem.

CHIȘINĂU, 8 mart - Sputnik. Ducesa de Sussex a acordat un interviu celebrei prezentatoare TV Oprah Winfrey, în care a făcut dezvăluiri șocante despre viața sa și a prințului Harry. 

Meghan Markle a declarat că ea și prințul Harry s-au căsătorit, de fapt, în secret, cu trei zile înainte de nunta oficială „regală”, care a fost mai degrabă un spectacol, scrie RIA Novosti.

"Ne-am căsătorit cu trei zile înainte de nuntă. Nimeni nu știe acest lucru. L-am sunat pe arhiepiscop și i-am spus pur și simplu:" Uite, nunta este un spectacol pentru întreaga lume. Dar noi vrem să facem înainte de asta o alianță între noi și pentru noi", mărturisit Ducesa de Sussex în interviul pentru Oprah Winfrey.

Ea a adăugat că în curtea casei lor a avut loc o ceremonie privată fără membrii familiei și alți invitați, în prezența arhiepiscopului de Canterbury.

În același interviu, Meghan Markle a recunoscut că înainte ca ea și soțul ei să ia decizia de a renunța la îndatoririle lor regale, ea a avut gânduri sinucigașe. Aproape din primele zile ale vieții de familie, fosta actriță s-a confruntat cu negativitate din partea membrilor familiei regale, care nu salutau alegerea lui Harry. Situația s-a agravat când Megan a rămas însărcinată.

"Pur și simplu nu mai voiam să trăiesc. Era un gând foarte clar, real și înfricoșător de constant", a spus ea, adăugând că îi era rușine să-i recunoască acest lucru soțului ei.

Potrivit publicației „Izvestia”, Megan le-a spus mai târziu membrilor familiei regale că are nevoie de ajutor, dar i s-a interzis să facă acest lucru, deoarece asta ar fi pătat imaginea familiei britanice.

În timpul interviului, soția prințului Harry a vorbit și despre îngrijorările familiei regale legate de culoarea pielii copilului ei. Markle a spus că este supărată de decizia familiei regale de a-l lipsi pe mezinul lor de titlul de prinț. Harry însuși a remarcat în timpul interviului că toate acestea au fost un șoc pentru el.

Prințul britanic a mai anunțat că cuplul așteaptă o fetiță. "Este o fată ... A avea orice copil - unul sau doi - este grozav. Dar când ai un băiat și apoi o fată - ce ai putea să-ți dorești mai mult", a spus el.

Fetița lui Meghan și Harry ar urma să se nască la vară. 

Ducele și ducesa de Sussex și-au anunțat dorința de a renunța la îndatoririle membrilor seniori ai familiei regale și de a obține independență financiară față de Palatul Buckingham în ianuarie 2020. După multe discuții, au obținut permisiunea, deși regina Elisabeta a II-a și-a exprimat dezamăgirea.

Harry și Meghan au primit un an să analizeze decizia lor, iar pe 19 februarie s-a anunțat că nu vor mai reveni la funcțiile oficiale ca membri ai familiei regale.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în luna mai a anului 2018. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

217
Tagurile:
șocante, dezvăluiri, suicid, Meghan Markle
Tematic
Prințul Harry și Meghan Markle părăsesc Familia Regală
Eva Timuș

Ieri copil inocent - azi o divă: Cum arată acum Eva Timuș - poze incendiare pe Instagram

263
(reînnoit 15:28 14.06.2021)
Toată lumea o cunoaște pe interpreta moldoveancă Eva Timuș, care a cucerit publicul la concursurile muzicale „Golos. Deti” și „Vocea României”, însă puțini știu cât de mult a crescut între timp și că s-a transformat într-o adevărată divă.

Interpreta din Republica Moldova Eva Timuș își șochează fanii pe Instagram, unde postează aproape zilnic fotografii incendiare, în ipostaze provocatoare. 

În timp ce unii internauți apreciază ținutele sexy în care apare, alții o critică dur, neacceptând faptul că tânăra nu mai e fetița inocentă de ieri, care a cucerit publicul la „Vocea României” și „Golos. Deti”.

„Mai ieri un copil, azi pozează goală pentru like...”, a scris un internaut într-un comentariu la o poză postată de Eva Timuș pe Instagram. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

263
Tagurile:
incendiare, poze, Instagram, Eva Timuș


Загрузка...
Iurie Sadovnic

Dezvăluiri: Ultimul vis al lui Iurie Sadovnic

1256
Înainte de a pleca dintre noi, bardul Iurie Sadovnic a avut și a depus efort pentru a-și realiza un vis. El dorea organizarea unui "festival al chitarelor la Nistru". Iată care este povestea.

Președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, povestește cum, venind la lucru într-o zi, a fost surprins să contate că printre cei care așteptau în anticameră să fie primiți în audiență este și maestrul Iurie Sadovnic. Artistul a venit nu pentru a-și soluționa o problemă personală, ci pentru a cere ajutorul în organizarea unui "festival al chitarelor la Nistru". El a povestit despre acest caz într-o postare pe Facebook, pe care o reproducem aici integral.

Iată ce povestește președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu.

"În ultimul an și ceva, în virtutea funcției pe care o dețin, am avut ocazia să cunosc multă lume. De toate felurile. Unii veneau pentru a-și soluționa tot felul de probleme, alții să ceară ajutor. Oameni diverși cu diverse preocupări. Iar eu, în calitate de președinte de raion, am încercat, de fiecare dată, să-i ascult, să-i ajut și să mă implic, în măsura posibilităților și prerogativelor care îmi revin.

Într-o zi, am rămas surprins să descopăr că, printre oamenii care așteptau răbdători să intre la mine era și el, Iurie Sadovnic în persoană, bardul nostru de la Susleni, cel care a încântat, atâta amar de vreme, generații întregi. Da, maestrul Sadovnic Orheianul, pe care îl admira atâta lume, stătea cuminte în anticameră și aștepta să-i vină rândul. Simplu, modest, ca un om obișnuit.

Am discutat îndelung cu el. Nu venise pentru a-și soluționa probleme personale. A venit să ne ceară ajutorul pentru a organiza un eveniment cultural, un Festival al Chitarelor, pe malul Nistrului. Un eveniment frumos și de suflet, pentru oamenii care înțeleg valoarea muzicii adevărate, cea care izvorăște din esența noastră, care se contopește cu natura și istoria noastră milenară. Un festival pentru prietenii lui, cunoscuți și necunoscuți…

Am început pregătirile, cu multe seri petrecute pe malul Nistrului. Așa am avut ocazia să-l cunosc îndeaproape, să aflu detalii din viața lui, să glumim, să povestim. Așa l-am descoperit pe omul Sadovnic, că pe artistul Sadovnic îl știam de mic copil... Aș vrea să cred că am devenit prieteni, oameni apropiați.

Și iată, când totul prindea contur, când am ajuns pe ultima sută de metri, prietenul meu, Iurie Sadovnic Orheianul, a decis ca acest festival, pe care și l-a dorit atât de mult, să fie organizat fără el…

O veste amară, care ne-a dezarmat…, dar care nu ne va face să renunțăm. Festivalul Chitarelor va avea loc. Pe malul Nistrului, așa cum și-a dorit el. Va fi un eveniment frumos, ca sufletul marelui nostru artist. În numele lui, în memoria lui, în cinstea lui. Și în semn de profundă recunoștință pentru moștenirea pe care ne-a lăsat-o.

Dumnezeu să-l ierte!

P.S. În această poză, suntem cu maestrul Sadovnic pe Nistru, la o partidă de pescuit. În una din zilele de care îmi va fi dor...".

Aceasta este povestea relatată de președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu. Solicitat de reporterii Sputnik Moldova, el a spus că administrația publică locală va depune tot efortul pentru a realiza acest proiect, un festival al chitarelor la Nistru, care este visul nerealizat al bardului Iurie Sadovnic, doar că acest lucru depinde de mai mulți factori, între care contextul epidemiologic și altele.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

1256
Tagurile:
Festival, moarte, vis, Orhei, Iurie Sadovnic


Загрузка...
Poliția de Frontieră

Trecerea ilegală a frontierei la Tudora