Facebook

Zeci de mesaje de condoleanțe pe pagina lui Băsescu

317
(reînnoit 18:14 12.07.2016)
Imediat după aflarea tristei vești, zeci de mesaje de condoleanțe au început să curgă pe pagina de Facebook a actorului Băsescu, transmite publika.md.

CHIȘINĂU, 12 iul — Sputnik. Prietenii lui Dale Băsescu, actor american de origine română, au anunțat despre moartea acestuia, la vârsta de 60 de ani, în timp ce înota într-o piscină.

Imediat după aflarea tristei vești, zeci de mesaje de condoleanțe au început să curgă pe pagina de Facebook a actorului Băsescu, transmite publika.md, cu referire la Adevărul.

Dale Băsescu s-a născut la New York pe 25 mai 1956 din părinți români, iar când avea 3 ani familia sa s-a mutat cu traiul în Colorado.

„După colegiu, s-a mutat la Los Angeles, unde a început să ia cursuri de actorie", precizează sursa.

S-a declarat încântat că e „tizul" lui Traian Băsescu, la vremea președinției politicianului român, aflând că are același nume cu fostul președinte al României.

Dale Băsescu a fost creditat cu roluri în 24 de filme şi seriale TV, printre care Love Thy Enemy (2011), All my Children (rol episodic), Lynch Mob (2009) sau God is Dead (2008), pentru care a semnat şi coloana sonoră în calitate de compozitor.

317
Tagurile:
Mesaje, Condoleanțe, Actor, Deces, Dale Băsescu, Traian Băsescu, SUA
Tematic
A plecat un simbol al școlii de actorie națională - Mihai Volontir


Загрузка...