București

PNL a cedat. Munteanu: s-au făcut presiuni fiu respins

88
(reînnoit 09:42 21.04.2016)
PNL a decis miercuri să înainteze un alt candidat la funcţia de primar general al Capitalei, decât cea a lui Marian Munteanu.

CHIŞINĂU, 21 apr — Sputnik. Partidul Național Liberal a decis, în final, să-l desemneze pe Cătălin Predoiu, președintele PNL București, candidat la funcția de primar general al capitalei.
Aceasta după ce tot miercuri PNL a retras candidatura lui Marian Munteanu, scrie Mediafax.

Marian Munteanu a afirmat că va demonta acuzațiile care i-au fost aduse și că asupra PNL au fost făcute presiuni din afară pentru a lua această decizie.

„Poate unii au fost nemulţumiţi dintre atacatorii aceia ONG-işti care primesc mulţi bani şi au avut multe interese. Acolo a fost o panică înfiorătoare pentru că ştiau că eu pot câştiga alegerile, că o să dau cu ei de pământ, că s-a terminat cu furtul şi ei de unde să mai ia bani. (…) Poate au fost presiuni din drecţia asta, dinafara PNL", a declarat Marian Munteanu.

Totodată, Marian Munteanu a declarat că nu va candida independent la funcția de primar general al Bucureștiului pentru a nu aduce prejudicii de imagine și a nu diminua scorul electoral al PNL-ului.

88
Tagurile:
Luptă politică, Cursa pentru București, Candidat la primar, București, Desemnare, Alegeri locale, Cătălin Predoiu, Marian Munteanu, România
Tematic
Administraţia prezidenţială a precizat ce crede despre Marian Munteanu


Загрузка...