Klaus Iohannis

Administraţia prezidenţială a precizat ce crede despre Marian Munteanu

70
(reînnoit 15:38 15.04.2016)
Un om cu profil technocrat a fost introdus în Partidul Naţional Liberal înainte de alegerile prezidenţiale din 2014, câştigând preşedinţia aşa cum zilele acestea un alt om cu profil tehnocrat a fost nominalizat de PNL în cursa pentru Primăria Generală, a spus copreşedintele PNL.

BUCUREŞTI, 15 apr — Sputnik. Preşedintele Klaus Iohannis nu a susţinut, nu a impus şi nu a propus conducerii PNL candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Generală, a precizat vineri Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele României nu este implicat în niciun fel în lansarea candidaturii lui Marian Munteanu pentru Primăria Generală, transmite News.ro.

"Preşedintele României, Klaus Iohannis nu a propus, nu a susţinut şi nu a impus conducerii PNL candidatura domnului Marian Munteanu. Drept urmare, nu este implicat în niciun fel în această nominalizare", a precizat Administraţia Prezidenţială.

Marian Munteanu a fost desemnat în urmă cu trei zile drept candidat al PNL pentru Primăria Generală.

Alina Gorghiu, copreşedintele PNL, a declarat că decizia aparţine exclusiv conducerii PNL. Referitor la desemnarea lui Munteanu pentru Primăria Capitalei, Gorghiu a mai spus că PNL a făcut aceeaşi "greşeală" şi cu Klaus Iohannis, de a înainta electoratului un om cu profil technocrat din afara bătăliilor partinice dintre partide, şi a câştigat alegerile prezidenţiale.

În urmă cu trei luni, Florin Zamfirescu, Marian Munteanu şi Florin Colceag au înfiinţat Grupul Pentru România (GPR).

"Obiectivul fundamental al GPR este să elaboreze un proiect de ţară pentru România care să asigure restabilirea drepturilor de proprietate ale românilor asupra ţării lor şi să apere valorile identitare ale civilizaţiei româneşti", se arată în comunicatul de presă transmis de GPR.

70
Tagurile:
Administrația Prezidențială, Primăria Capitalei, Candidatul PNL, București, Alegeri locale, Marian Munteanu, Klaus Iohannis, România
Tematic
ONG-urile lui Soros cer scoaterea lui Marian Munteanu din cursa pentru București


Загрузка...