Andrei Năstase

Andrei Năstase anunță măsuri drastice în privința unor polițiști - detalii

1161
(reînnoit 17:50 14.07.2019)
Ministrul Afacerilor Interne a venit astăzi cu un mesaj dur către ”unii indivizi care încă mai poartă uniforma de polițist”. Ce îi așteaptă pe ”vârcolacii” din MAI.

CHIȘINĂU, 14 iul – Sputnik. Ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, a anunțat, duminică, în cadrul unui briefing organizat la IGP, că va lua măsuri drastice cu ”vârcolacii” din cadrul tuturor structurilor MAI din Moldova. Ministrul a făcut această declarație în contextul informațiilor pe care le-a oferit despre crima de la Botanica, unde o mamă a doi copii a fost ucisă.

Ministrul s-a arătat nemulțumit că ”unii indivizi care încă mai poartă uniforma de polițist au scurs informații, inclusiv false, către presă obedientă fostului regim”.

”Scurgeri care au periclitat bunul mers al anchetei și au indus o stare de panică în societate. Noi știm cine sunt acei indivizi şi îi asigur că vor fi luate măsurile cele mai drastice. Le declar război „vârcolacilor” din interiorul MAI şi al structurilor subordonate”, a declarat Năstase.

Potrivit ministrului ”comportamentul acestor indivizi este abject”.

”Prin comportamentul lor au afectat în mod grosolan desfășurarea anchetei. Repet, nu există niciun motiv de panică, instituțiile își fac treaba”, a declarat ministrul de Interne.

Fostul ministru de Interne, Alexandru Jizdan, i-a dat o replică lui Andrei Năstase. Jizdan a scris pe pagina sa de Facebook că Ministerul Afacerilor Interne nu este o scenă de protest, iar jocurile pe care le impune actualul ministru vor aduce urmări grave.

1161
Tagurile:
poliția, MAI, Andrei Năstase
Tematic
Andrei Năstase confirmă: Plahotniuc este cercetat penal în Elveția
Ce crede Andrei Năstase despre demisia lui Codreanu – Detalii


Загрузка...