Percheziții

Acțiune de amploare în toată țara, inclusiv la Academia de Poliție

335
Perchezițiile vizează persoanele implicate în trafic de droguri în privința cărora există probe că păstrează, produc și distribuie stupefiante

CHIȘINĂU, 17 oct – Sputnik. Ofițerii Direcției Antidrog au efectuat, în dimineața zilei de marți, peste 90 de percheziții în 26 de raioane ale țării. Perchezițiile vizează persoanele implicate în trafic de droguri în privința cărora există probe că păstrează, produc și distribuie stupefiante.

Până la această oră, au fost reținute opt persoane: organizatori și intermediari la comercializarea drogurilor. În raionul Cahul a fost reținut un bărbat de 46 de ani, anterior condamnat pentru mai multe infracțiuni grave și deosebit de grave, precum și trei complici, locuitori ai municipiului Chișinău. În cadrul perchezițiilor au fost depistate peste un kilogram de marijuană, dispozitive destinate consumului de droguri, arme și muniții, precum și utilaj destinat creșterii plantelor de cânepa și împachetării drogurilor.

În raionul Căușeni au fost reținute trei persoane, precum și un student al Academiei Ștefan cel Mare al MAI. Aceștia comercializau hașiș. În urma perchezițiilor efectuate la Căușeni au fost depistate plante de cânepă, un pistol fără acte de proveniență, cartușe pentru automatul AK-47 deținute ilegal, obiecte destinate consumului de droguri, precum și droguri.

 


335
Tagurile:
dealer de droguri, trafic ilegal de droguri, INI, percheziții, Moldova
Tematic
Operațiune specială a CNA. Trei polițiști reținuți
Mascații de la CNA încheie săptămâna de lucru cu o reținere într-un mega-dosar
Procurori, ofițeri SIS și CNA, în Parlament. În joc: o monedă din aur curat


Загрузка...